Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@11:24:25 GMT

طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۳۱۵۱۰

طرز تهیه کوفته قلقلی بوقلمون

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،گوشت بوقلمون بخاطر نداشتن چربی و طعم مطلوبی که داره جایگزین مناسبی برای گوشت قرمزه، همینطور بخاطر پروتئین بالای این گوشت میتونه یک وعده رژیمی بسیار جذاب باشه.

مواد لازم

۱۵۰ گرم کروتان

۵۰۰ گرم ران بوقلمون چرخ کرده

۱ عدد تخم مرغ بزرگ

به مقدار لازم نمک و فلفل

1 پیمانه آب گرم

۲ قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر

دستور تهیه

فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سبزیجات معطر میتونه ترکیبی از پودر سیر و پیاز ، پودر ریحان و ترخون و کمی نعنا خشک باشه. توی یک کاسه سبزیجات رو با آب گرم مخلوط کنید و کروتان یا نان سوخاری رو با آب گرم مخلوط کنید تا نان ها نرم بشن. برای 5 دقیقه صبر کنید تا نان ها رطوب رو جذب کنند.

گوشت بوقلمون چرخ کرده و تخم مرغ رو به نان ها اضافه کنید و با دست به خوبی ورز بدید تا یکدست بشه. ورز دادن شما باید حالت چنگ زدن باشه تا خیلی خوب یک دست بشه. توی این مرحله اگه نان کروتان شما بدون نمکه کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید.

کف سینی فر رو کاغذ روغنی بذارید، این مایه حدود 20 عدد کوفته قلقلی به شما میده هر کوفته به انداز یک توپ پینگ پنگ باید باشه.

برای 20 دقیقه کوفته ها رو توی فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار بدید تا بپزه.

کره رو توی تابه بریزید و روی حرارت قرار بدید، کوفته قلقلی ها رو برای 5 دقیقه تفت بدید تا کاملا طلایی بشه این روش پخت اولیه در فر کمک میکنه که گوشت بوقلمون چون چربی نداره خشک نشه و نرم بمونه.

شما می تونید این کوفته قلقلی ها رو با آلبالو پخته با کمی شکر (نه اندازه شیرینی مربا) برای پیش غذا سرو کنید و یا همراه سبزیجات و پوره سیب زمینی به عنوان یک وعده اصلی اون رو سرو کنید.

منبع:غذاپز
انتاهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش آشپزی کوفته قلقلی غذا کوفته قلقلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۱۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟

ایسنا/گیلان معاون بهداشتی علوم پزشکی گیلان گفت: مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد.

دکتر سید محمود رضوانی در گفت وگو با ایسنا، فاسیولیازیس را عفونت یا بیماری ناشی از انگل های جنس فاسیولا دانست و اظهار کرد: انگل های فاسیولا کرم های مسطح و برگی شکلی هستند که عمدتا در مجاری صفراوی و کبد دام ها از جمله گوسفند، بز، گاو، گاومیش و برخی از علفخواران دیگر زندگی می کنند.

وی با بیان اینکه برای برقراری چرخه زندگی انگل فاسیولا وجود دام های آلوده، منابع آبی دائمی یا فصلی، بارندگی فراوان و حلزون های میزبان واسط ضروری است، افزود: حیوانات آلوده به فاسیولا تخم انگل را همراه با مدفوع خود به محیط خارج دفن می کنند، در صورتی که این تخم در آب قرار گیرد، در درجه حرارت مناسب پس از حدود سه هفته در داخل آن یک لارو مژه دار به وجود می آید. این لارو پس از تشکیل از تخم خارج شده و با نفود در بدن حلزون های آبزی شروع به رشد و تکثیر می کند و به لاروهای دم دار تبدیل می شوند که این لاروهای جدید نیز پس از کامل شدن از بدن حلزون میزبان واسط خارج شده و در آب رها می‌شوند و به برگ گیاهان آبزی می چسبند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: حیوانان نشخوارکننده و انسان به دنبال خوردن گیاهان و یا سبزیجات آبزی حامل لاروهای انگل یا آب های سطحی آلوده به فاسیولا مبتلا می شوند.

رضوانی، خوردن سبزیجات محلی آلوده به فاسیولا به صورت خام، خوردن غذاهای تهیه شده با سبزیجات خام مانند دلار و زیتون پرونده، نوشیدن آب های سطحی و آب چشمه های روباز نواحی کوهستانی، خوردن جگر خام یا آبدار و شستن ظروف و سبزیجات مصرفی در آب های سطحی آلوده را از جمله راه های ابتلا به فاسیولا دانست و تاکید کرد: این بیماری دارای دو مرحله حاد و مزمن است و دوره کمون بیماری از چند روز تا چند هفته و چند ماه متغیر است، اما مهمترین نشانه های بیماری شامل تب و لرز و تعریق شبانه و دردهای شدید شکمی و اختلالات گوارش و نشانه های آلرژیک مانند کهیر و خارش و ناراحتی های تنفسی و کاهش ورزن و کم خونی و بزرگی کبد است.

وی با بیان اینکه مصرف سبزیجات محلی خام همچون چوچاق و خالیواش و نعناع و هر نوع سبزی خودرو و معطر جمع آوری شده از طبیعت و موجود در بازارهای محلی در ابتلای مردم به فاسیولا نقش اساسی دارد، گفت: این سبزیجات گاهی به صورت خام در تهیه غذاهای محلی کاربرد دارد که در صورت آلودگی به انگل می تواند در انتقال بیماری نقش ایفا کند؛ از آنجایی که ضد عفونی کردن این سبزیجات مشکل است باید از خوردن آنها به صورت خام پرهیز کنیم.

معاون علوم پزشکی گیلان بر لزوم پرهیز از مصرف توت فرنگی و سبزیجات خام محلی به صورت غیر بهداشتی تاکید کرد و گفت: شست و شوی سبزیجات با آب سالم و همراه با ضد عفونی کردن با محلول سرکه سفید(ترکیب یک به چهار سرکه و آب) به مدت ۱۵ دقیقه باشد. توت فرنگی نیز پس از شست و شو با آب سالم، حتما به مدت سه تا پنج ثانیه در آب جوش وارد شده و سریعا در آب سرد قرار گیرد.

رضوانی با بیان اینکه سبزیجات خام محلی خرد شده، پخته شده و یا خشک شده پس از فریز کردن به مدت پنج روز مصرف شود، عنوان کرد: پاک کردن سبزیجات با دستکش و خودداری از دست زدن به دهان موقع تمیز کردن سبزیجات نیز مورد تاکید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • سبزیجات در مدار گرانی+جدول
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • پخت یک غذا با بادمجان و سبزیجات توسط زوج مسن غارنشین افغان (فیلم)
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • طرز تهیه سوپ گوشت و هویج؛ یک سوپ متفاوت و مقوی (فیلم)