Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-08@00:11:24 GMT

تغذیه چه نقشی در جلوگیری از سرطان دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۴۵۴۱

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اگر مواد غذایی سالم نبوده و حاوی مواد خطرناکی مثل قارچ نان باشد، می‌تواند موجب سرطان شود. خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: احمدرضا درستی در پاسخ به این پرسش که «تغذیه چه نقشی در  جلوگیری از سرطان دارد؟»، گفت: اگر مواد غذایی سالم نبوده و حاوی مواد خطرناکی مثل قارچ نان باشد، می‌تواند موجب سرطان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین استفاده از شیر و گوشت دام‌هایی که از نان‌های کپک زده استفاده می‌کنند می‌تواند موجب سرطان شود.   متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: ‌استفاده از روغن‌های سرخ کردنی که در فست فود‌ها به دلیل سرخ کردن مکرر مواد غذایی استفاده شده هم می‌تواند باعث ایجاد سرطان در بدن انسان شود. آجیل‌هایی که در کنار خیابان قرار دارند می‌تواند سم را وارد بدن کند و حتی سبزیجات و میوه‌های گندیده و له شده هم خطرناک هستند.   این متخصص تغذیه تاکید کرد: در برخی مواقع بهترین ماده غذایی را در اختیار داریم، اما نوع تغذیه ما موجب می‌شود تا سبزی و میوه کافی دریافت نکنیم. آنتی اکسیدان‌ها برای بدن ضروری بوده و اسید‌های چرب به اکسیداسیون‌های غیر آنزیمی بسیار حساس هستند.   درستی با بیان اینکه انگور و آلو سیاه، سبزیجات سبز تیره و رنگی و گوجه فرنگی دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند، گفت:مصرف زیاد گوشت قرمز، مرغ و چربی‌ها سرطان زا هستند.     وی با بیان اینکه باید در هرم غذایی روزانه از هر ۵ گروه غذایی استفاده شود، اضافه کرد:برنج قهوه‌ای، نان سبوسدار و سبزیجات در جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش بسیار موثر هستند.   این متخصص تغذیه خطاب به مردان، بیان داشت: برای جلوگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پروستات، در غذاخوردن اعتدال را رعایت کنید؛ غذا خوردن زیاد باعث بادگلو و افزایش میزان اکسیدان‌های بدن شده و شانس ابتلا به سرطان را بالا می‌برد.   درستی یادآور شد: افراد باید مواد غذایی را به صورت مناسب دریافت کنند. فعالیت فیزیکی، خواب مناسب و آرامش روحی داشته باشند و هر چند وقت یکبار توسط پزشک معاینه شوند. بیشتر بخوانید: چرا قند خون موجب زوال عقل می‌شود؟

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: تغذیه سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تغذیه سلامت متخصص تغذیه مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس مطالعه‌ای که در Environmental Science & Technology منتشر شده است، هوای داخل تمام وسایل نقلیه شخصی با مواد بازدارنده شعله، از جمله مواردی که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، آلوده شده است. خودروسازان این مواد شیمیایی را به فوم صندلی و سایر بخش‌های داخلی اضافه می‌کنند تا استانداردهای منسوخ جلوگیری از اشتعال‌پذیری را بدون هیچ مزیت ایمنی ثابت‌شده‌ای در برابر آتش رعایت کنند.

ربکا هوهن، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق دانشگاه دوک، در این خصوص می‌گوید:«تحقیق ما نشان داد که این مواد به‌کاررفته در کابین خودرو، مواد شیمیایی مضر را در هوای کابین خودروها آزاد می‌کنند. ازآنجایی‌که هر راننده به طور متوسط روزی یک ساعت را در ماشین سپری می‌کند، این موضوع با بهداشت عمومی در ارتباط است. این امر به ویژه برای رانندگانی که رفت‌وآمدهای طولانی‌تری دارند و همچنین مسافران کم‌سن‌وسالی که بیشتر از بزرگسالان تنفس می‌کنند، نگران‌کننده است.»

محققان مواد بازدارنده شعله را در داخل کابین ۱۰۱ خودرو از سراسر ایالات متحده بررسی کردند. ۹۹ درصد از خودروها حاوی تریس (کلرو ایزوپروپیل) فسفات (TCIPP) بودند که یک ماده بازدارنده شعله است.

حدود نیمی از خودروها در تابستان و زمستان آزمایش شدند. آب‌وهوای گرم‌تر با غلظت‌های بالاتر از این مواد سمی مرتبط است، زیرا گازهای خروجی از اجزای داخلی مانند فوم صندلی با دمای بالاتر افزایش می‌یابد و دمای فضای داخلی خودرو می‌تواند به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

محققان همچنین نمونه‌هایی از فوم صندلی را از ۵۱ خودرو مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. وسایل نقلیه‌ای که حاوی ماده سرطان‌زای مشکوک به TCIPP در فوم خود بودند، غلظت‌های بالاتری از TCIPP در هوای خود داشتند که تأیید می‌کند فوم منبعی از این بازدارنده شعله در هوای کابین است.

آتش‌نشان‌ها نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند. استفاده از محصولات با روکشی از مواد شیمیایی مضر برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بیشتر مصارف کار چندانی انجام نمی‌دهد و در عوض شعله‌ها را برای قربانیان و به‌ویژه برای اولین افرادی که در معرض آن قرار می‌گیرند، سمی‌تر می‌کند.

منبع: scitechdaily

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903987

دیگر خبرها

  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • نقش اساسی آلودگی ناشی از ترافیک در سرطان کودکان / عمده موارد قانون هوای پاک اجرا نمی‌شود
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم